Dochter geeft stervende vader een nier – Bekijk de prachtige hereniging als hij na de operatie ontwaakt 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Dochter geeft stervende vader een nier. Wanneer hij ontwaakt uit de operatie, zeggen de tranen in haar ogen hem alles. De mens heeft twee nieren en we kunnen in principe prima leven met één, dus als je iemand zijn leven er mee kan redden, waarom niet. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze dochter die haar stervende vader een nier geeft onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden. 

nieren doneren 2

Je nieren zijn een erg belangrijk orgaan, want je hebt ze echt nodig om te kunnen leven. Nieren verwijderen afvalstoffen. Ze zorgen voor genoeg zout en vocht in je lichaam.

Ook regelen ze je bloeddruk en maken ze hormonen aan die zorgen voor voldoende rode bloedcellen. Ze houden in principe gewoon je lichaam gezond.

nieren doneren 1

Wanneer je nieren afvalstoffen uit je bloed hebben gefilterd blijven water en afvalstoffen over en dat is urine.

Meer over het filmpje: In deze video zien we de hereniging tussen een man en een vrouw in een ziekenhuisbed en het is bijzonder te noemen.

nieren doneren 3

De 30-jarige Hailee Stender schonk haar nier aan haar stervende vader John. John werd gediagnosticeerd met stadium 4 nierfalen en had nog maar 2 jaar te leven.

Dit was het moment dat Hailee had besloten om haar nier te doneren. Hier zie je de beelden van de emotionele hereniging, nadat ze allebei succesvol zijn geopereerd in Cleveland Clinic Hospital in Ohio in de Verenigde Staten.

Hailee is de enige biologische dochter van John en zij hoefde niet twee keer na te denken.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Caters Clips: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
nieren doneren 3