Peuter met het Syndroom van Down zingt prachtig liedje dankzij muziektherapie samen met grote zus 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Peuter met het syndroom van Down zingt dankzij muziektherapie samen met grote zus. Dit is het levende bewijs dat muziek een manier is om met elkaar te communiceren. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze zus en haar broertje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.

muziektherapie downsyndroom 2

De band tussen broer en zus is zeer speciaal te noemen. De ene keer vechten ze elkaar de tent uit en de andere keer zijn ze weer beste vrienden.

Toch zullen ze altijd voor elkaar klaar staan. Wanneer je broer of zus lijdt aan een ziekte of wordt geboren met een handicap maakt het de band nog sterker en specialer, omdat je extra hard je best moet doen voor je familielid.

muziektherapie downsyndroom

Door bijvoorbeeld muziek te maken kun je je zus of broer erg op hun gemak laten voelen en dienen de klanken van het instrument als muziektherapie. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we een bijzonder mooie relatie tussen broer en zus. Het meisje genaamd Lydia moest op haar broertje Bo letten toen hun moeder eventjes een ging nemen.

muziektherapie downsyndroom 3

Toen de moeder uit de douche kwam hoorde ze de klanken van de gitaar van Lydia en dit kon maar een ding betekenen. Zonder gitaar was het meisje misschien niet in staat om op haar broertje te passen.

Maar doordat de klanken van de gitaar als muziektherapie fungeerde, kon ze prima voor haar broertje met het Down Syndroom zorgen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Amanda Lee Gray: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
muziektherapie downsyndroom 2