Boer is hard aan het werk in de stal, maar kijk wanneer zijn favoriete liedje speelt! 😂❤️


Boer is hard aan het werk in de stal, maar kijk wanneer zijn favoriete liedje speelt. Vandaag de dag doen we meer aan muziek streamen dan ooit tevoren. Dit levert ook leuke nieuwe dansmoves op, deze boer laat zien wat hij in huis heeft en wij konden er elke seconde van genieten.

Wanneer je iedere dag moet werken, is een goede werkomgeving erg fijn. Het hebben van leuke collega’s kan het werken al een stuk leuker maken en soms misschien wel iets te leuk! Je moet het vooral zelf leuk maken. Ga je iedere dag met tegenzin en chagrijnig naar je werk dan zullen de dagen veel langer duren dan dat je met een positieve mindset aan de slag gaat.

muziek streamen 1Afbeelding autoriteit: Bron

Handig om te weten: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij de boer aan het dansen is onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Over het filmpje: Wanneer je helemaal alleen werkt is het leuk om misschien lekker mee te zingen met je favoriete artiest en is het fijn dat je kan muziek streamen. Het kan zelfs de productiviteit van je werk verhogen! Iemand die het werk voor hem zelf een stuk aangenamer maakt is Jay Lavery. De beste man is een boer uit New York. Hij brengt al jaren videos uit waarin hij lekker aan het dansen is op de nieuwste hits en wij moeten toegeven, hij doet het leuk.

muziek streamenAfbeelding autoriteit: Bron

Hij houdt van muziek streamen en dans tijdens het doen van zijn klusjes in de schuur. Zo blijft hij enorm veel zin hebben in het werk en vermaakt hij ook nog eens duizenden mensen met zijn soepele heupen. Het is enorm komisch, dus zeker even het bekijken waard. Kon je nou ook genieten van deze boer? Deel dan na afloop de beelden op Facebook of Pin het op Pinterest. Video afkomst van bron: Bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts