Taekwondo lerares vraagt of meisje het plankje breekt, waarna ze iedereen aan het lachen maakt! 😂🤣


Taekwondo lerares vraagt of meisje het plankje breekt, waarna ze iedereen aan het lachen maakt! De woorden vechtsport en schattig worden niet heel vaak in één zin gebruikt, maar in dit geval is er een overdosis van schattigheid. 

Het is een terugkerend tafereel bij Taekwondo, wanneer er wordt overgegaan op een andere kleur band, moeten de leerlingen een plankje breken. Het is een soort ritueel en is meer symbolisch dat dat het echt een moeilijke opgave is. Het plankje wordt 9 van de 10 keer zonder enige probleem doorgeslagen. Natuurlijk zijn er gevallen, waarbij het niet in een keer lukt en waar het een hele hoop moeite kost om het plankje door te slaan. taekwondo 2

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waar je de taekwondo meesteres in actie ziet, onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In dit filmpje kost het heel veel moeite om het plankje door te slaan, maar het is geen kwestie van te weinig kracht. De Taekwondo meesteres heeft zeer waarschijnlijk tegen het kleine meisje gezegd dat ze haar na moet doen. Het kleine meisje neemt dit alleen heel erg letterlijk en doet precies na wat de vrouw doet, in plaats van dat ze het plankje doorslaat.

 

taekwondo

Wat volgt is een kleine 2 minuten met een volle dosis aan humor en schattigheid. Benieuwd of het meisje het planke uiteindelijk doorslaat? Ga kijken en geef na afloop een reactie op dit taekwondo talentje!

Meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=pLvX7l_bWLA[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts