Bijna 9 maanden zwangere vrouw weigert te stoppen met dansen – kijk nu als ze een stapje naar links zet 😍❤️


Bijna 9 maanden zwangere vrouw weigert te stoppen met dansen – kijk nu als ze een stapje naar links zet tijdens het ballroom dancing. Dit is een gevalletje eerst zien dan geloven, een vrouw die 35 weken zwanger is stopt niet met haar hobby ballroom dancing, en ze kan het nog waanzinnig. 

Zwanger zijn is over het algemeen niet de fijnste periode uit het leven van de vrouw, maar toch zijn vrouwen erg blij met de situatie. De hormonen spelen op en het is erg lastig om de emoties onder controle te houden. Maar waar sommige vrouwen enorm last hebben van de zwangerschap en daardoor bijna niks meer kunnen ondernemen, hebben andere vrouwen nauwelijks last en kunnen ze doorgaan met hun dagelijkse bezigheden. Ook deze vrouw die heel erg goed is in ‘Ballroom Dancing’

ballroom dancing zwanger 2

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij de vrouw doet aan ballroom dancing, onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Zo ook de vrouw in deze video, het feit dat ze maar liefst 35 weken zwanger is weerhoudt haar er niet van om haar passie ‘Ballroom Dancing’ uit te voeren. Als je haar ziet bewegen geloof je er niks van, totdat je haar enorme buik ziet. Het is ook niet dat ze een simpele dans doet. Je moet toch wel een aantal uurtjes ballroom dancing hebben geoefend, om de dans te beheersen en dat terwijl ze zwanger is!

ballroom dancing zwanger

Op het nummer Despacito laat ze haar losse heupjes zien en ik weet zeker dat heel veel vrouwen die niet eens zwanger zijn nog heel veel kunnen leren van de dansmoves van deze mooie dame. Wat vind jij van haar ‘ballroom dancing’? Geef na het kijken jouw mening op Facebook.

Meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=elnLrQYkb8U[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts