Politie vindt vermiste 4-jarige in midden van bos – kijken dichter en zien vreemde man naast haar slapen 😲😱


Politie vindt vermiste 4-jarige in midden van bos. Ze kijken dichter en zien vreemde man naast haar slapen. De politie heeft na een grote zoektocht het 4-jarige meisje genaamd Heidi Todd in veiligheid weten te brengen. Haar ontvoerder is opgepakt. Een verhaal met een goed einde! 

Een van de meest verschrikkelijk dingen wat een ouder kan overkomen is het vermist raken van je kind. Daarom is het belangrijk dat je altijd jouw kind in veiligheid houdt. De onwetendheid over de toestand van je kind moet ondraaglijk zijn. Gelukkig beschikken we tegenwoordig over bijzonder goede opsporingstechnieken. Het wordt steeds moeilijk om onder de radar te blijven als ontvoerder. Dit zorgt ervoor dat de politie een ontvoerder bij de kleinste fout al kan opsporen en de gegijzelde in veiligheid kan brengen. 

veiligheid vermist

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij het meisje in veiligheid wordt gebracht, onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video gaat het over een 4-jarig meisje genaamd Heidi Todd die in South Carolina was verdwenen. Het meisje werd in gevonden in het midden van het bos en is daarna in veiligheid gebracht. Meneer Tecklenburg en Scarlett Wilson geven updates over de zaak.

veiligheid vermist

Zo zeggen ze dat Heidi op het moment wordt verzorgd in het ziekenhuis, maar dat ze er slecht aan toe is, omdat ze erg hard is aangepakt door haar ontvoerder. Gellukig is ze in veiligheid gebracht en is alles toch nog goed afgelopen. Wat vind jij van de beelden?

Meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=V5Kky3fRuKs[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts