Loyale familiehond redt baby van gewelddadige babysitter


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Loyale familiehond redt baby van gewelddadige babysitter”

Familie betekend natuurlijk alles, zonder familie ben je nergens zullen veel mensen denken.

Ook dieren behoren tot families! Deze beesten kunnen een groot deel uitmaken van een gezin en zullen erg beschermend handelen.

Dat is maar goed ook, want soms kan je wel wat dieren instinct gebruiken! 

loyale-familiehond

Hier maak je namelijk kennis met de superhond Killian gekroond, de held voor het redden van de baby van zijn familie van een mishandelende babysitter. Alexis Khan was namelijk de babysitter die op de jongeman pastte.

Zij was door een hele screening geweest bij de familie en uiteindelijk hebben de ouders haar aangenomen. In het begin hadden zij totaal niet door dat zij hun kleine man wat aan deed, maar toen het gedrag van Killian na 2 maanden begon te veranderen begonnen zij iets te vermoeden.

Killian is namelijk van oorsprong een hele lieve, rustige hond, maar zodra Alexis arriveerde veranderde dit in veel agressie richting haar. 

loyale-familiehond-2

De ouders ondernamen stappen omdat zij niet direct wisten wat er aan de hand was. Om hierachter te komen, plaatste zij een recorder onder de bank.

Hierdoor konden zij horen wat er in het huis zich afspeelde wanneer zij van huis waren. Ze hoorden veel gescheld en waren geschokt van de resultaten.

Alexis heeft vrijwel meteen schuld bekend aan de mishandeling! Gelukkig mankeert de jongeman niets en kan het gezin weer verder. Ze zijn vooral Killian voor eeuwig dankbaar! Wat een loyale familiehond.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Mental Health Motivator

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts