Verdrietige hond die in asiel huilde, kan eindelijk lachend slapen in zijn nieuwe huis


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Verdrietige hond die in het asiel huilde, kan nu lachend slapen in zijn nieuwe huis”

Deze hond heeft zoveel ellende meegemaakt dat hij niets anders kon doen dan huilen in zijn hondenhok van het asiel. Uiteindelijk merk je dat liefde ervoor kan zorgen dat een hele verdrietige hond kan veranderen in een hele blije puppy. 

Max werd door mensen van een asiel in Zuid-Afrika gered van de straten. De hond had zijn hele leven al te maken met verwaarlozing en is uiteindelijk gedumpt op de straten.verdrietige-hond-2

Door het zware leven op straten was de fysieke gesteldheid van Max erg slecht en zagen zijn vooruitzichten er niet best uit. De hond had last van schurft en aangezien het besmettelijk was, werd hij gescheiden van andere honden.

Dit zorgde ervoor dat hij helemaal alleen in zijn hok zat en hierdoor kon hij niets anders doen dan de hele dag huilen. 

In het asiel werd Max behandeld aan zijn schurft en ging het steeds beter met hem. Uiteindelijk wist hij het voor elkaar te krijgen om heel geliefd te worden, terwijl hij nog nooit enige vorm van liefde had ervaren.

verdrietige-hond

Een vrouw die langskwam bij het asiel zag de hond zitten en was gelijk in de wolken. Ze stelde voor om het dier te adopteren en hem te voorzien van alle liefde die hij nodig had. 

Max voelde deze liefde direct en was niet meer weg te slaan bij de vrouw. De vrouw nam hem mee naar huis, maar er was alleen een klein probleem. Ze wist namelijk niet hoe haar katten op Max zouden reageren en andersom.

Gelukkig bleek dit geen probleem te zijn en hebben de katten hem opgenomen in de familie. Sinds zijn adoptie heeft Max geen enkele keer meer gehuild. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Sidewalk Specials

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts