Zwerfhondje onderbreekt toneelopname om acteur ’te redden’ die deed alsof hij gewond was


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Zwerfhond onderbreekt opname om de acteur te troosten die doet alsof hij gewond is”

De mensen, die nog twijfelen aan de goedheid van honden, moeten deze video zeker weten kijken.

Tijdens deze theatervoorstelling in Turkije moest een acteur spelen dat hij gewond was, wat er uiteindelijk gebeurde stond zeker weten niet in het script. Er is natuurlijk niet echt iemand gewond geraakt.

lief-zwerfhondje-2

Numan Ertugrul Uzunsoy was bezig met een toneelstuk. Op een gegeven moment raakt zijn personage gewond en moest hij spelen dat hij enorm veel pijn had. Zijn personage was namelijk van een paard afgevallen en had veel moeite met ademhalen. 

Door deze verwondingen ging hij op de grond liggen en leek het net alsof er geen leven meer in hem zag. Dit werd niet alleen opgemerkt door het menselijke publiek, maar ook door een bezorgde zwerfhond die natuurlijk niet doorhad dat het om een toneelstuk ging.

Hij onderbrak de voorstelling om de man te troosten. Dit had Numan natuurlijk nooit verwacht en in eerste instantie schrok hij zich dood.

lief-zwerfhondje-3

In een gesprek liet de acteur weten dat hij ineens een warmte op zijn gezicht voelde en dat hij dat gevoel niet zo goed kon plaatsen. Toen hij zijn ogen opende en zag wat er echt aan de hand was, kon hij niet meer in zijn rol blijven. Hij zag de hond naast hem liggen en kreeg de slappe lach. 

Uiteindelijk werd de hond door een werknemer van het podium verwijderd en kon de voorstelling weer doorgaan. Niemand leek het erg te vinden en iedereen genoot van het lieve zwerfhondje. In deze 1-minuut durende video wordt goed duidelijk hoe lief honden zijn.

lief-zwerfhondje

Deze man is een compleet onbekende voor de hond, maar dat weerhoudt hem er niet van om de man te gaan troosten. 

Soms zeggen mensen wel eens dat wij mensen de liefde van honden niet verdienen en bij het zien van deze beelden is dat misschien nog waar ook.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: hood r

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts