Hondje is aan het verdrinken – Politieman aarzelt geen seconde en ‘waagt de sprong’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Hondje is aan het verdrinken – Politieman aarzelt geen seconde en ‘waagt de sprong’ (video)” 

Als deze mensen allemaal niet zo snel hadden gehandeld, was deze arme hond zeker weten komen te verdrinken. Nu is dat helemaal niet het geval en maakt de hond het goed. 

hondje-verdrinkt-2

Een man in die in de buurt van Brass Castle en Jonestown Road woont, belde de lokale politie dat er een hond vastzat in de vijver. De man vertelde dat de grijze boxer ternauwernood ontsnapte aan een botsing met een auto en tijdens het ontwijken kwam hij in de vijver vast te zitten.

De politie ging meteen op de oproep af en toen ze aankwamen zagen ze dat de hond verstrikt zat in de planten op de bodem van de vijver en was daarom niet in staat om zelfstandig op de kant te komen.

Af en toe ging het koppie van de hond onder water en toen besefte agent John Kuligowski dat hij snel moest handelen voordat het arme dier verdronk.

hondje-verdrinkt

Hij leende een kayak van de man in de buurt en peddelde zo de hond, Akela, tegemoet. 

In totaal hielpen er drie agenten bij de reddingsactie. Thomas Cicerelle en Dallas Overko hielpen John. Toen John bij Akela aankwam, gooide Dallas een riem met een bal eraan, zodat John deze aan de hond kon vastmaken. Op deze manier waren ze in staat om de hond uit de bagger te trekken en op het land te krijgen. 

Akela mankeerde helemaal niets en dus kon er worden gesproken van een succesvolle redding. De agenten zijn er alleen niet achter gekomen wie het baasje van de hond is en daar zijn ze nu nog steeds naar op zoek. Tot die tijd verblijft de hond in een hondenopvang in de buurt.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Washington Township

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Today our officers were called for a k9 in distress. Akela, a gray boxer/mastiff had gotten loose and found herself …

Geplaatst door Washington Township Police Department op Woensdag 8 juli 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts