Hond smelt 1,8 miljoen harten met liefste verontschuldiging voor zijn ‘misdaad’ 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Liefste verontschuldiging: Hond smelt 1,8 miljoen harten met de verontschuldiging voor zijn ‘misdaad’ – (leestijd – 1 minuutje)

Golden Retrievers staan bekend om hun hele lieve en zachtaardige karakter, maar ze kunnen af en toe ook een beetje stout zijn.

Daar wordt duidelijk als een Golden Retriever zich verontschuldigt bij zijn broer nadat hij een traktatie heeft gestolen. 

liefste-verontschuldiging-2
© Rottweiler Lover / liefste verontschuldiging

In dit gezin zijn er twee lieve Golden Retrievers, de vijfjarige Watson en de negenjarige Kiko.

De honden zijn in de meeste gevallen erg lief voor elkaar, maar toch kunnen ze elkaar ook wel eens plagen en pesten.

Het baasje had de honden getrakteerd op een heerlijk snoepje. Watson vond zijn snoepje zo lekker dat hij meteen ook het snoepje van zijn broer, Kiko, had opgegeten.

Het baasje was hier niet van gediend en wilde dat Watson het goed ging maken. Ze pakte haar telefoon en begon de legendarische situatie te filmen. 

liefste-verontschuldiging
© Rottweiler Lover / liefste verontschuldiging

Op de beelden is meteen te zien wie er schuldig is, want Watson kijk met hele grote ogen naar de camera van de mobiele telefoon en kwispelt met zijn staart ter erkenning.

Het baasje zegt tegen hem dat ze hem een snoepje heeft gegeven en aan zijn broer, maar dat Watson ook het snoepje van zijn broer heeft gegeten. Ondertussen zwaait ze de camera heen en weer tussen de honden. 

Vervolgens vraagt ze aan Watson wat ze in het gezin doen als iemand het snoepje van een ander pakt. Eerst zie je Watson naar Kiko kijken en vervolgens loopt hij langzaam naar Kiko toe.

Hij doet zijn neus tegen de neus van Kiko aan en gaat vervolgens op zijn achterpoten zitten. Dit doet hij zodat hij met zijn voorpoten om Kiko heen kan hangen om hem een heerlijke lieve knuffel ter verontschuldiging te geven.

Het ziet er allemaal heel schattig uit en wat ons betreft, verdient deze vrouw een lintje, want het is super knap als je dit kan leren aan een hond. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rottweiler Lover / liefste verontschuldiging

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts