Mensen zijn geobsedeerd door deze donzige, oreo-gekleurde hond wiens markeringen uniek zijn 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Wij hebben het filmpje van de Oreo-gekleurde hond onderaan bijgevoegd.

“Oreo-gekleurde hond is internetster dankzij de donzige, oreo-gekleurde vacht wiens markeringen uniek zijn” – (leestijd – 1 minuut)

Wat onwijs leuk is op deze wereld, is dat er onwijs veel unieke dingen zijn.

Zo kan je zelf natuurlijk uniek zijn, wat we ook allemaal zijn eigenlijk, maar dieren kunnen dat natuurlijk ook!

Niets is leuker, om iets anders te zijn dan de rest. In deze video maak je kennis met een hond, die zeker uniek is! 

oreo-gekleurde-hond

Je ziet namelijk Chow Chow dat is een Chewie hond. In eerst instantie zou je denken, er is toch niets speciaals aan hem, maar zodra hij ouder werd, hadden we al snel door wat dat was.

Het complete uiterlijk van Chow Chow veranderde namelijk! Van een licht gekleurd hondje veranderde hij in een oreo-gekleurde hond!

Zijn kleur vacht bleef hetzelfde, maar de vlekken in zijn vacht zorgde voor een oreo-uitstraling. Onwijs veel mensen zijn fan van Chow Chow, want deze video is ook zeker viraal gegaan! 

oreo-gekleurde-hond-2

In het begin van de video zie je dat Chow Chow pas 6 weken oud is, en dat hij volop speelt met zijn baasje Jackson.

Aan het einde van de video zie je dat zij beide een stuk ouder zijn geworden en daarbij ook een stuk zijn gegroeid.

Dat is natuurlijk niet heel gek en hoort er helemaal bij! Chow Chow groeit op een erg liefdevol huis, waar ze hem niet anders behandelen door zijn oreo-gekleurde vacht! Het is een prachtig beestje, waar ze enorm blij mee zijn en waar iedereen ondertussen fan van is geworden!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts