Hond die 2 jaar verdwaald is, herkent stem van eigenaar aan telefoon en heeft meest ontroerende reactie 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Hond die 2 jaar verdwaald is, herkent de stem van de eigenaar aan de telefoon en heeft de meest ontroerende reactie – (leestijd – 1 minuutje)

De grootste angst van iedere eigenaar van huisdieren is dat ze ooit een keer weglopen en de weg terug niet meer kunnen vinden, waardoor je ze voor altijd moet missen.

Dit laat een grote leegte achter in het hart.

2-jaar-verdwaald-2
© basco’s Journey Home / 2 jaar verdwaald


Billy Ballato komt uit Westerley in Rhode Island in de Verenigde Staten. Hij woonde samen met een neger jaar oude Beagle-mix genaamd Bosco.

De band tussen Bill en Bosco was enorm sterk en buren lieten weten dat Bill eigenlijk nooit te zien was zonder Bosco aan zijn zijde.

 

Op een dag werd de grootste nachtmerrie van Bill werkelijkheid toen hij de tuin inliep en alleen een lege halsband en riem zag liggen.

 

Bosco was uit het niets verdwenen en Bill maakte zich meteen ernstige zorgen. Schreeuwen naar de hond heeft nooit gewerkt en daarom belde Bill meteen zijn vrienden op voor hulp. Zij kwamen meteen in actie om te assisteren bij de zoektocht.

2-jaar-verdwaald
© basco’s Journey Home / 2 jaar verdwaald


Bill heeft er werkelijk alles aan gedaan om zijn vriend terug te vinden, maar het lukte maar niet. Hij hing overal posters van de hond op, nam contact op met de lokale politie en dierenasiels en ging in de buurt rondvragen of er misschien getuigen waren. Dit was allemaal zonder resultaat.

 

Door de verdwijning van Bosco ging het niet goed met Bill, hij  werd depressief, angstig en moedeloos. Hij had te veel slechte herinneringen in de buurt en daarom besloot hij te verhuizen. In eerste instantie leek het een goed idee, maar hij ging zich alleen maar slechter voelen. Toch gaf hij de hoop nooit op en bleef hij altijd naar zijn beste vriend zoeken. 

Op een gegeven moment kreeg Bill een telefoontje van een agent uit Rhode Island die Bosco had gezien op een parkeerplaats. Bill was door het dolle heen, maar het werd lastig om bosco naar zijn nieuwe huis te halen. Gelukkig was daar Sheila Graham van Homeland Security. Zij heeft ervoor gezorgd dat deze vrienden weer herenigd konden worden.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WatchJojo / 2 jaar verdwaald

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts