Voorbijganger redt leven van hond die van balkon op 9e verdieping valt ❤️👍


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

“Hond wordt gevangen nadat deze van 9e verdieping van balkon viel” – (Leestijd – 1 minuutje)

Mensen kunnen heel goed de gevaren van dingen inzien en dat is de reden dat we bijvoorbeeld niet over de reling hangen op de tiende verdieping van een flatgebouw.

Voor dieren is deze inschatting vaak wat lastiger te maken en dat zien we hier ook weer eens gebeuren. 

hond-wordt-gevangen
© Rocky Cheng / hond wordt gevangen

Joao Augusta komt uit de stad Ribeirao Preto in Brazilië. Laatst kreeg hij internationale bekendheid door deze dappere reddingspoging.

Augusto woont in het flatgebouw en hoorde ineens een hond blaffen, toen hij ging kijken zag hij dat de hond in de problemen zat en door de reling van het balkon was gekropen.

De kans dat de hond ging vallen was erg groot en aangezien het op ongeveer 30 meter hoogte was, zou de hond een val zeker niet hebben overleefd. 

Augusto wist zelf dat hij de hond niet zou kunnen vangen door het gewicht en de snelheid, maar hij was er wel van overtuigd dat hij de val in ieder geval kon breken, waardoor de hond het misschien zou overleven. 

hond-wordt-gevangen-2
© Rocky Cheng / hond wordt gevangen

Op de beelden die zijn geschoten door een beveiligingscamera is te zien hoe Augusto naast een witte auto staat, terwijl hij met zijn handen in de lucht naar boven staat.

Op een gegeven moment zien we de hond, een vrouwelijke Shitzu genaamd Mel, vallen en Augusto weet haar inderdaad niet te vangen.

Hij raakt haar wel aan, waardoor de vaart enorm wordt verminderd en de val dus wordt gebroken. Daarna ligt Augusto even een tijdje op de grond, dit is niet omdat hij gewond was, maar van opluchting. 

De eigenaar van de hond was door Augusto super dankbaar en voelde zich erg schuldig. De eigenaar heeft gelijk maatregelen getroffen, zodat het niet nog een keer kan gebeuren.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rocky Cheng / hond wordt gevangen

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts