Soldaat zit rustig de krant te lezen totdat voorbijgangster in geel zijn gezicht een tweede keer bekijkt 😳❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Soldaat zit rustig de krant te lezen totdat voorbijgangster in het geel zijn gezicht een tweede keer goed bekijkt. De voorbijgangster blijkt zijn moeder te zijn en de soldaat wilde haar verrassen met zijn terugkomst. 

 

Het leven van een soldaat is erg zwaar. Het zijn in principe de meest fantastische mensen op de wereld, want wanneer ze worden uitgezonden zetten ze dagelijks hun eigen leven op het spel om andere mensen en hun land te helpen. Los van het feit dat het erg gevaarlijk is is het ook nog eens erg lastig emotioneel. Ze zijn vaak maanden van huis en moeten dan hun dierbare missen. Dat maakt het enorm fijn wanneer ze terugkomen en ze eindelijk hun familie en vrienden weer vast kunnen pakken. 

krant lezen verrassing

Over het verhaal: In deze video zien we een mooi moment waar een soldaat zijn moeder wil verrassen. De man is net teruggekomen in zijn geboorteland nadat hij voor een paar maanden was uitgezonden voor een missie. Hij is bij het ziekenhuis waar zijn moeder werkt en heeft er voor gezorgd dat een collega van zijn moeder haar naar buiten zou lokken. Daar zat hij op een randje de krant te lezen. Wanneer zijn moeder voorbij loopt moet ze twee keer goed kijken en dan ziet ze het en springt ze gelijk in zijn armen. Een zeer emotioneel moment!


De videobeelden zijn afkomstig van: larry s: bron Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. Afbeeldingen Autoriteit: bronbron 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
krant lezen verrassing