Drie tieners pesten jongetje in park – kijk nu naar de snelle reflex van de man op het bankje 😲😲


Drie tieners pesten jongetje in park – kijk nu naar de snelle reflex van de man op het bankje. Kinderen helpen is iets dat veel mensen een goed gevoel geeft, maar waarom doen zo weinig mensen het dan?

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de held en de pestkoppen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de inspirerende beelden bekijken en delen met je vrienden.

kinderen helpen 2

Kinderen helpen is iets wat iedereen eigenlijk zou moeten doen wanneer ze zien dat de kinderen in de problemen zitten.

Kinderen zijn natuurlijk een stuk minder goed in staat om zichzelf te verdedigen en daar kunnen ze soms wel de hulp van een volwassen persoon bij gebruiken.

Zeker wanneer je als volwassen persoon merkt dat een kind gepest wordt moet je zo snel mogelijk ingrijpen vinden wij.

Meer over het filmpje: In deze video wordt met behulp van een verborgen camera gekeken hoe mensen reageren wanneer een kind gepest wordt in de speeltuin.

kinderen helpen 1

Drie oudere jongens doen namelijk net of ze een jongen pesten door zijn bal af te pakken en wat gemene opmerkingen te maken. Het is goed om te zien dat veel mensen direct ingrijpen en de drie jongens ook aanspreken op hun gedrag.

Dit is natuurlijk maar goed ook, want voor een kleine jongen is het onmogelijk om tegen deze grote gasten op te staan.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: m13: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kinderen helpen 3