Kind wenst dat moeder ‘overlijdt’ – Al snel wordt duidelijk hoe moeder haar zoontje behandelt 😲🤔


Kind wenst dat moeder dood gaat – Maar dan wordt duidelijk hoe moeder haar zoon behandelt. Met behulp van de kindercoach worden de verhoudingen in het gezin weer helemaal goed. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit kind en moeder hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden.

kindercoach 2

Als kind is het nooit leuk wanneer bedtijd is aangebroken. Ik denk dat bijna iedereen zich wel kan herinneren dat hij of zij vroeger wel eens een smoesje bedacht om onder bedtijd vandaan te komen.

Maar sommige kinderen gaan we heel ver en doen er alles aan om niet naar bed te hoeven en dat begint ook al op een erg jonge leeftijd.

In die gevallen is er hulp van een kindercoach nodig, omdat de ouders niet in staat zijn om het kind in bedwang te houden. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we een deel van een aflevering van de ‘supernanny’. Dit is een programma waar een kindercoach ouders bijstaat die hulp nodig hebben met in toom houden van hun kinderen.

kindercoach 1

In deze aflevering zien we een jongetje dat er alles aan doet om onder bedtijd vandaan te komen. Het maakt niet uit hoe vaak de moeder het jongetje weer in bed legt, hij blijft er maar uitkomen.

De moeder heeft als tip van de coach gekregen om niet te reageren en hem telkens terug te leggen. Na maar liefst 52 minuten geeft het jongetje op en heeft zijn moeder gewonnen.

En wil je weten of hij verandert kijk dan de rest van de aflevering.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Supernanny: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kindercoach 6