Vrouw wil haar grijze haren niet verven. Kapper gaat tegen haar wensen in en maakt haar onherkenbaar 😳😳


Vrouw wil haar grijze haren niet verven – Maar dan gaat de kapper tegen haar wensen in en maakt haar onherkenbaar! Pat gaat met haar zus op pad voor een makeover en het resultaat mag er zeker wezen!

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de grote make-over onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt het prachtige resultaat bekijken.
kapper 3

Wanneer je naar de kapper gaat dan vertrouw je er natuurlijk op dat hij of zij niet tegen jouw wensen in gaat. Sommige kappers vinden het echter toch wel leuk om dit te doen en vaak komt dit ze niet op heel erg blije klanten te staan. Dit snappen we ook wel, want als je naar de kapper gaat voor een pony en je ineens een hanenkam krijgt dan ben je niet blij. Toch zijn er ook genoeg kappers die wel braaf doen wat je wil en wij raden dan ook aan om vooral deze kappers op te zoeken, mits je niet verrast wilt worden natuurlijk.

Meer over dit filmpje: In deze video krijg je te zien dat Pat met haar zus heel het land doorrijdt om haar een makeover aan te meten. Haar zus geeft bij de kapper aan absoluut geen gekleurd haar te willen hebben.

kapper 2
Deze man luistert daar echter niet naar en hij besluit dan ook het haar blond te verven. Hier heeft hij geen spijt van gehad, want de vrouw is door het dolle heen met het eindresultaat.

Wij snappen wel waarom, want het ziet er meer dan perfect uit. Wat vind jij ervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: MAKEOVERGUY: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kapper 1