Artsen ontdekken tumor in longen van man en als ze hem opensnijden blijkt er meer te zitten 😲😱


Artsen ontdekken een tumor in de longen van een man: als ze hem opensnijden blijkt dat niet het enige te zijn. Deze man had gelukkig geen kankercel, maar iets heel anders in zijn keel zitten!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze artsen en de tumor van de man onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. 

kankercel 1

Een kankercel is de veroorzaker van een tumor. Helaas is vandaag de dag nog steeds niet duidelijk waarom kankercellen ontstaan en het is daarom dus ook heel erg moeilijk om ze tegen te houden.

kankercel 3

Natuurlijk zijn er wel methodes ontwikkeld om de cellen te bestrijden, maar deze zijn nog niet specifiek genoeg. Door middel van veel onderzoek probeert men dit natuurlijk wel voor elkaar te krijgen, maar dit kost veel geld en vooral ook veel tijd.

Meer over het verhaal: In deze video is een man te zien die een heel erg naar hoestje ontwikkeld had. Op een gegeven moment werd het hem te vervelend en dus besloot hij naar het ziekenhuis te gaan.

kankercel 2

Daar zag men een rare plek op zijn longen en men dacht direct aan een tumor veroorzaakt door een kankercel. Toen men wilde gaan opereren deed men een wel heel speciale ontdekking.

In longen van de man zat namelijk nog een klein stukje speelgoed verstopt die hij waarschijnlijk zo’n veertig jaar geleden ingeslikt had. Een wel heel erg bijzonder verhaal natuurlijk, maar gelukkig is de man nu wel van zijn vervelende hoest verlost.

kankercel 4

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: 5 News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kankercel 4