Vrouw verlaat huis en wordt bijna geraakt door inslaande bliksem


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms kunnen er uiteraard dingen gebeuren die je niet zou verwachten.

Gevaar kan in een klein hoekje zitten en daarom is het ook belangrijk dat je ten alle tijden goed oplet. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar na het zien van deze video, zal je denken wij toch een beetje meer opletten dan je misschien al doet. 

inslaande-bliksem

Je ziet hier namelijk dat de bliksem inslaat in een boom, bizar dichtbij het huis van Sarah Ribardi. Sarah liep precies op dat moment haar huis huit. Ze wachtte een paar seconde op haar veranda en precies op dat moment sloeg de bliksem in.

Je ziet takken en ander puin zo de lucht door vliegen en er volgde ook een aardige klap. Op dat moment rende Sarah weer haar huis binnen, om te kunnen schuilen.

Sarah zegt: “Het voelde alsof de kracht van de bliksem me een beetje duwde, na het voorval bleef ik nog aardig rillen.” 

En gek is dat natuurlijk niet! Het gebeurd niet iedere dag, dat er zo dicht de bliksem bij je in slaat. Mensen waarschuwen je er wel eens voor, maar je gaat er nooit vanuit dat het bij jou zal gebeuren.

inslaande-bliksem-3

Zoals we dus al zeiden gevaar kan in een klein hoekje zitten! Neem bijvoorbeeld de situatie van Sarah. Sarah zag geen regen en hoorde ook geen gedonder, de bliksem kwam dus als een pure verrassing.

Daarom mensen, let vooral overal op en probeer jezelf in veiligheid te stellen! Je weet echt maar nooit wat er kan gebeuren.

Beeld Autoriteit: Inside Edition | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts