Trillend zwerfhondje krijgt knuffel van redder en voelt wat liefde is


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Helaas belanden niet alle honden in een liefhebbend gezin. De honden die zich op straat komen te staan, hebben geen goed vooruitzicht en storten zowel fysiek als mentaal helemaal in. 

Gelukkig zijn er organisaties als Hope For Paws die zich dagelijks inzetten om het welzijn van honden te verbeteren. Ze halen honden van de straat, maar ook halen ze honden weg bij baasjes die niet goed voor hen zorgen. 

Hope For Paws kreeg een oproep over een verlaten hond die zich heel erg bang gedroeg. De hond was zo bang dat als ze ook maar een mens zag ze gelijk begon weg te rennen.

Door rustig op de hond af te stappen en haar in een hoekje te drijven, was er geen ontkomen meer aan en zo kon de verzorger genaamd Eldad haar beetpakken. Ze was zo bang dat hij gelijk wist dat het een lange tijd ging duren voordat hij haar vertrouwen had gewonnen.


Trillende zwerfhond 1

De hond genaamd McKenzie zat daar maar in een hoekje te beven in de hoop dat alles weg zou gaan. Uiteindelijk wist Eldad het voor elkaar te krijgen om McKenzie rustig te laten worden en dat moment is erg duidelijk te zien. Je ziet dat ze zich op haar gemak voelt, wanneer ze haar hoofd op de arm van Eldad legt. 

Na deze ontmoeting werd McKenzie naar het ziekenhuis gebracht voor een behandeling en een controle. Er werd geen microchip gevonden, dus konden ze niet achterhalen wie het oorspronkelijke baasje van McKenzie was.

Dus werd ze opgevoed door Foxy and the Hounds. Zij zorgde zo goed voor McKenzie dat ze al heel snel de oude werd, maar inmiddels heeft helaas nog steeds niemand haar geadopteerd. 

Om hun goede werk door te zetten vraagt de organisatie Hope for Paws om donaties, dit alles heeft te maken met het 12 jarige jubileum en daarom kun je doneren onder de video op YouTube. 

Geef jij ook zoveel om dieren? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts