Vrouw heeft iets te vertellen over de 10.000 mannen met wie ze naar bed is gegaan 😲😱


Nadat deze vrouw met 10.000 mannen naar bed is gegaan, heeft ze iets over hen te vertellen. Dit boek gaat niet zomaar over het naar bed gaan met mannen, het gaat over de verborgen identiteit van velen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die vertelt over haar verhaal onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.

identiteit 3

Het schrijven van een boek is helemaal zo makkelijk nog niet. Je moet iets namelijk heel erg goed op papier kunnen zetten, maar je moet ook wel weten wat je op papier wilt zetten.

Een boek over jezelf is misschien nog wel het moeilijkst, omdat je hiervoor heel erg open moet zijn. Wat vertel je wel over jezelf en wat vertel je niet over jezelf?

identiteit

Je geeft namelijk een groot deel van je identiteit weg en voor veel mensen gaat dit toch een stap te ver.

Wanneer dit een stap te ver gaat voor je dan kun je misschien maar beter niet een boek gaan schrijven, tenminste in ieder geval geen boek over jezelf.

Meer over het verhaal: In deze video is te zien dat er binnenkort een boek uitkomt waarin een wel heel erg speciaal verhaal verteld wordt.

identiteit 2

Het gaat hier namelijk om een vrouw die in de prostitutie gewerkt heeft en dus ook heel erg veel mannen gehad heeft. In dit boek vertelt ze over de identiteit van de verschillende mannen en hoe ze met al deze mannen in aanraking gekomen is.

Al met al een heel erg speciaal en boeiend boek waarin de duistere wereld van de prostitutie een beetje aan het licht komt. Ben je hierin geïnteresseerd dan is dit boek het zeker waard om een keer te lezen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Xlibris Publishing: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

identiteit 2