‘Huisarts’ geeft botte opmerking tegen patiënt. Verwijdert masker en breekt in tranen uit 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dokter geeft botte opmerking tegen patiënt – verwijdert masker en breekt in tranen uit. Het bezoekje aan de huisartst van deze vrouw krijgt een wel heel erg speciale wending. Dit had ze natuurlijk niet verwacht!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze ‘dokter’ en zijn patiënt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.

huisarts verrast moeder 2

Het is niemand zijn hobby om naar de huisartst te gaan, omdat dit vaak betekent dat je er iets mis is met je. Toch kan een bezoekje aan de dokter ook wel iets goeds brengen.

Je gaat er vaak namelijk heen met een oplossing en in heel erg veel gevallen ga je weg met een oplossing.

huisarts verrast moeder 3

Wanneer je er zo naar kijkt dan wordt het toch allemaal een stuk positiever. Al zijn er natuurlijk ook nog mensen die bang zijn voor hun dokter en een bezoekje dus zo lang mogelijk uitstellen.

Meer over het verhaal: In deze video is een vrouw te zien die een bezoekje aan de huisarts brengt om geïnformeerd te worden over de chemo’s die ze zal gaan krijgen.

huisarts verrast moeder

Ze weet echter nog niet dat dit bezoek een wel heel erg speciale wending zal gaan krijgen. De vrouw wordt namelijk verrast door haar zoon die ze al zo’n twee jaar niet gezien had.

Haar zoon is verkleed als dokter en de vrouw heeft dit pas door op het moment dat hij zijn kapje afdoet. De moeder barst direct in tranen uit en zo wordt het dus wel duidelijk dat zij haar zoon ontzettend erg gemist heeft de afgelopen jaren.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Cody Glasure: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

huisarts verrast moeder