Trouw hondje denkt dat zijn beste vriend is overleden terwijl die eigenlijk onder narcose ligt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.  Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Trouw hondje denkt dat zijn beste vriend is overleden terwijl die eigenlijk onder narcose ligt”

Ook honden kunnen beste maatjes zijn en diepe gevoelens voor elkaar hebben. In deze video wordt dat maar weer al te duidelijk wanneer een duitse herder denkt dat zijn maatje is overleden. 

hondje-onder-narcose-2

De twee honden in deze video hebben onlangs een stekelvarken aangevallen. Toen het baasje wakker werd, zag hij dat de honden onder de stekels zaten inclusief hun tong. Het kon geen slechter moment zijn, want het was eerste kerstdag.

Iedere dierenarts was gesloten op dat moment. Gelukkig konden ze bij een arts iets buiten de stad terecht.

De honden kregen narcose en de stekels werden eruit gehaald. Thuis mochten de twee beesten lekker hun roes uitslapen, maar toen werd de duitse herder eerder wakker. 

hondje-onder-narcose

Het beestje werd eerder wakker dan zijn vriend en begon direct te huilen. Hij dacht namelijk dat het andere hondje dood was. Hij begon te huilen en het dier te knuffelen. Hij wist niet wat hem overkwam. Zijn baasjes probeerden hem rustig te krijgen, maar niet met succes.

Hij was ervan overtuigd dat zijn grote vriend was overleden. Gelukkig was dat niet het geval en kwam hij later weer bij. Tot zijn grote geluk.

De duitse herder kalmeerde weer en vond zijn rust weer terug. Maar zo onwijs lief hoe bezorgd hij wel niet reageerde. Dat wil toch iedereen!  

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viral Hog

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts