Man gebruikt bijl om autoruit te breken en hond te redden die door eigenaar in hete auto is achtergelaten tijdens hittegolf


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Veel mensen op deze wereld hebben huisdieren.

Ze nemen hen overal mee naar toe, maar toch denken sommige mensen niet goed genoeg na over het welzijn van hun huisdier.

Dat zie je in deze video, wanneer een hond wordt achtergelaten in een veel te hete auto. 

In het Newbury Retail Park in Berkshire werd onlangs een hijgende Yorkshire terrier gespot in een veel te hete auto.

hete-auto-hittegolf

Politieagenten kregen lucht van de situatie toen zij lunch voor zichzelf wilde halen.

Omstanders liepen op de agenten af en lichten hen in over de situatie. Een politieagent pakte een grote bijl en begon op het voorraam van de auto te slaan.

Binnen een paar slagen werd het glas van het raam doorgeslagen en kreeg de hond frisse lucht. Op de video is te zien hoe slecht de hond het wel niet had op dat moment. 

Je kan zien dat de hond bijna uitgedroogd raakt in die veel te hete auto. Hij lijkt veel moeite te hebben met ademen en lijkt ook niet te reageren op menselijk contact.

hete-auto-hittegolf-2

Vreselijk om die hond in die staat zo te moeten zien. Wij hopen dat ze hem maar snel water hebben gegeven en naar een afgekoelde plek hebben gebracht.

Dit is natuurlijk niet iets, wat je dat beestje toewenst! Wij vinden dat zijn baasjes hier wel beter over hadden kunnen nadenken. We leven in 2020, dan verwacht je dat baasjes toch meer aan hun huisdier denken!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Daily buzz

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts