Reactie van hond wanneer moeder haar baby mee naar huis neemt vanuit het ziekenhuis wordt al snel populair


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden zijn niet voor niets een van de populairste huisdieren. Ze zijn enorm zorgzaam en loyaal.

Op het internet staan duizenden video’s die deze bewering bevestigen. De beelden van de 1-jarige Chiko passen perfect in dit rijtje. 

Chiko is een 1-jarige Shiba Inu die woont bij een gezin in Hong Kong.

Vanaf het eerste moment merkte zijn baasjes al op dat Chiko een zeer intelligente hond is en hij probeert vaak het gedrag van zijn baasjes te kopiëren. 

reactie-van-hondje-2

Onlangs is het baasje van Chiko bevallen van een baby, Leonardo, en de reactie van de hond op de baby was natuurlijk een groot vraagteken.

Ze hadden niet anders verwacht dan dat Chiko enorm lief zou zijn voor hun zoon, maar het is toch altijd even afwachten. Honden hebben vaak wel even een overgangsfase nodig om hun liefde als het ware op te bouwen. 

Toch had Chiko nog geen acht dagen nodig om een hele sterke band op te bouwen met Leonardo.

De baasjes van Chiko leggen Leonardo vaak in een schommelstoel, zodat hij lekker kan gaan slapen.

Om hem rustig in slaap te laten vallen, deden ze telkens de stoel voorzichtig heen en weer schommelen tot hun zoon in slaap was gevallen. 

reactie-van-hondje

Chiko heeft dit meerdere malen bij zijn baasjes gezien en begon het te kopiëren. De moeder van Leonardo had hem in de stoel gezet en ging even snel wat pakken.

Toen ze terugkwam zag ze dat Chiko haar rol had overgenomen en de stoel aan het heen en weer schudden was.

Haar hart begon meteen te smelten en daarom besloot ze om het met een camera vast te leggen, zodat iedereen van het prachtige moment kon meegenieten.

Als Leonardo in slaap is gevallen, gaat Chiko heel lief naast hem liggen. Dit kindje heeft er vanaf zijn geboorte een beste vriend bij. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: New York Post

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts