Hereniging: Emotionele man is bang dat zijn hond hem niet zal herinneren na 7 maanden scheiding


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Af en toe raak je iets kwijt in het leven. Soms vind je het terug, maar soms ook niet. Van het ene verloren ding, kan je maandenlang wakker liggen.

Terwijl het andere verloren ding je eigenlijk niet zoveel doet. Mocht je nou je huisdier kwijt raken, dat doet wel even wat met je.

En dat kan je zien in de video die wij onderaan hebben bijgevoegd.

herenigen-met-een-hond-2

Je ziet namelijk hoe een baasje en de Duitse herder Dora weer samen herenigd worden. Dora was namelijk 7 maanden geleden weggerend.

Dit kwam doordat zij schrok van vuurwerk dat werd afgestoken in de omgeving. Ze schrok zo erg, dat ze over de schutting van de tuin is gesprongen en is weggerend.

De baasjes en familie zijn onmiddellijk naar haar gaan zoeken, maar helaas zonder succes. Nu 7 maanden later, is Dora eindelijk weer herenigd met haar baasje! En dat heeft onwijs schattige beelden opgeleverd. 

Dora is namelijk gevonden, doordat iemand haar naar een opvang had gebracht.

herenigen-met-een-hond-1

En daar vonden ze in chip in haar, hierdoor konden ze zien wie de baasjes waren van Dora. Dit heeft dus voor die hereniging gezorgd! Hoewel het baasje van Dora erg bang was, dat zij hem niet meer zou herkennen, was dat totaal niet het geval.

Dora liep eerst wat rustig op de man af en knielde daarna voor hem neer. Ze gaf hem haar hoofd en liet zichzelf aaien en knuffelen. Dora weet maar als te goed wie hij is! Na 7 maanden, zijn ze eindelijk weer compleet! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CCASAdoptable

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts