In quarantaine geplaatste man stuurt zijn chihuahua naar winkel om cheeto’s voor hem te kopen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken

In deze tijd zijn veel landen in lockdown gegaan. Dit maakte het voor veel mensen lastig om te krijgen wat ze willen of nodig hebben.

Ze kunnen niet meer snel naar de winkel of even naar buiten. Daarom is het belangrijk om creatief te zijn in life.

hondje-gaat-naar-de-winkel-2

En de man uit de volgende video wist zeker hoe dat moest. Kijk vooral zelf de video en laat je verrassen door zijn creativiteit! 

Antonio Munoz uit Mexico had tijdens de lockdown hele erge cravings naar bepaald voedsel. Maar doordat hij zijn huis niet uit mocht, kon hij hier helaas niet aan zien te komen.

Tot hij op een gegeven moment op een idee kwam. Hij liet namelijk zijn hond naar de supermarkt onder zijn huis gaan.

Antonio had een briefje vastgemaakt aan zijn halsband. Er stond op dat hij graag een zak cheetos wilde en deze later zou komen betalen.

Dit is natuurlijk een briljant idee en het is ook nog eens gelukt! Op het einde zie je hoe het kleine beestje terug loopt met een zak cheetos in zijn mond richting het appartement van Antonio. 

hondje-gaat-naar-de-winkel

Kijk het enige wat je kan doen in deze tijden is creatief zijn. Soms kan je gewoon simpelweg je huis niet uit en dan moet je denken naar oplossingen.

Antonio is daar een perfect voorbeeld van. Grappig dat zijn hond zo goed mee kan werken! Op het briefje stond ook vermeld, dat mensen aardig tegen het dier moesten doen anders zou hij misschien bijten.

Kijk, dat is ook aardig van Antonio dat hij andere mensen ook waarschuwt. Zulke mensen heb je nou nodig tijdens een lockdown. En natuurlijk leuk dat de winkeleigenaar ook meewerkte! 

Beeld Autoriteit: Slideshow of Animals | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts