Vrouw neemt ontslag om verdwaalde hond te zoeken en vindt haar na 57 dagen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wanneer je hond vermist raakt, is dat buitengewoon triest. Als de hond na een paar dagen nog steeds niet terug is, betekent het meestal niet veel goeds en staken mensen de zoektocht. Een vrouw uit Washington in de Verenigde Staten bleef zoeken en dit zorgde ervoor dat ze haar trouwe viervoeter na 57 dagen weer in de armen kon sluiten. 

verdwaalde-hond-zoeken

Carole King was samen met haar man en haar hond naar Flathead County gereisd om daar te genieten van een vierdaagse vakantie. Wat een heerlijk tripje had moeten worden, veranderde in een ware nachtmerrie. 

Het echtpaar arriveerde in de nacht van 20 juli op de bestemming en hadden enorm veel honger. Ze besloten om samen wat te gaan eten en lieten hun 7-jarige border collie, Katie, achter in de hotelkamer. Toen ze na een tijdje terug kwamen in hun kamer in My Place Hotel in Kalispell was Katie nergens te bekennen. 

Carole raakte volledig in paniek en doorzocht eerst grondig de kamer, maar toen ze geen enkel teken van Katie zag, ging ze naar de receptie. Ze had de hoop dat Katie ergens rondliep in het gebouw, maar dit was niet het geval. 

De man van Carole denk dat Katie is geschrokken van het slechte weer en dat ze toen is gevlucht uit de kamer. 

verdwaalde-hond-zoeken-2

Uiteindelijk zijn er weken overheen gegaan zonder ook maar een teken van leven. Het voordeel was wel dat steeds meer mensen berichten begonnen te delen, waardoor het hele internet vol kwam te staan met de vermissing van Katie. 

Op 15 september belde er een man naar Carole en die vertelde dat er een hond in zijn tuin stond die wel heel erg leek op Katie. Hij had een foto van Katie gezien op een poster die in zijn buurt hing en zo viel bij hem het kwartje. 

Mede door deze tip kwam het gezin Katie weer op het spoor en konden ze haar uiteindelijk na 57 dagen weer eens vasthouden. Het moeten de vervelendste dagen van hun leven zijn geweest, maar gelukkig hebben ze haar nu weer terug.

Beeld Autoriteit: NBC  NEWS | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts