Man en zijn hondje overlijden uren na elkaar


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De band tussen een hond en zijn baasje is niet te breken. De loyaliteit van een hond is voor een mens niet te evenaren. 

Daniel Hove was een veteraan van de luchtmacht in de Verenigde Staten en hij werd gediagnosticeerd met alvleesklierkanker. Dit is een van de ergste vormen van kanker en kans op genezing is erg klein.

man-en-zijn-hond

Gelukkige waren zijn familie en vrienden er om hem te steunen tijdens deze verschrikkelijke periode. De meeste steun kreeg Daniel van zijn hond, Gunner, die bijna nooit van de zijde van zijn baasje afweek.

Na de diagnose heeft Daniel nog een aantal jaren geleefd, maar de ziekte begon steeds meer van hem te vragen en daarom zag je hem steeds meer veranderen in de foto’s. In de foto’s valt een ding op dat niet verandert en dat was Gunner, want die lag telkens naast zijn baasje. Hierdoor werd heel duidelijk dat het duo onafscheidelijk was. 

De dochter van Daniel vertelde ook dat het beste maatjes waren tot het einde en dat ze overal samen naartoe gingen. Ze deden echt alles samen en daarom was het voor de familie geen verrassing dat Gunner ziek werd tijdens de laatste dagen van Daniel.

man-en-zijn-hond-2

Op een gegeven moment ging het zo slecht met Gunner dat ze hem naar de dierenarts brachten en daar kwamen ze tot de conclusie dat ze hem moesten in laten slapen.

Ongeveer een 1,5 uur later viel Daniel ook in slaap en werd hij niet meer wakker.  Ze zijn allebei kort na elkaar gestorven en dat is erg tragisch, maar ook heel erg speciaal. Wij weten zeker dat ze nu nog steeds samen in de hemel aan elkaar zijde lopen.

Beeld Autoriteit: KARE | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts