Blinde hond ziet haar baasje voor het eerst na een operatie


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ook dieren kunnen blind zijn. Helaas is dit iets wat nog regelmatig voorkomt. Dit is een lichamelijke aandoening waar je vrijwel niets aan kan doen. In deze video maak je kennis met een voorheen blind hondje, maar die vanaf dit moment weer kan zien! 

blinde-hond-2

Je ziet in deze video een schattig hondje met een zwarte vacht. Het is niet zomaar een hondje het is namelijk een blinde hond. In deze video zie je hoe hij net terugkomt van de dokter en door middel van lasers zijn zicht weer heeft teruggekregen.

Je ziet hoe hij voor het eerst zijn baasjes ziet en de omgeving. Het geluk lijkt er vanaf te springen! Maar stel je eens voor, hoe zou jij je voelen als je voor het eerst kan zien in je leven. Reken er maar op dat je onwijs blij zal zijn! En dat is hem goed recht! 

Gelukkig leven we nu in een tijd waar de inzet van lasers mogelijk is. Dit maakt het juist mogelijk dat mensen maar ook dus honden hun zicht terug kunnen krijgen. Dit is natuurlijk enorm fijn. Iedereen heeft recht op een leven met zicht.

blinde-hond

De hond in deze video is in ieder geval enorm blij en springt alle kanten op. Hij bewondert zijn omgeving, kijkt naar het water en huppelt vrolijk rond.

Zo schattig om te zien. Zo zie je maar wat een ingreep ook voor zo’n beestje kan betekenen. Want laten we eerlijk zijn, een leven met zicht is wel wat leuker. 

Beeld Autoriteit: The Dodo | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts