Griekse atleet draagt ​​gehandicapte vrouw berg Olympus op en vervult haar levenslange droom 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Griekse atleet draagt ​​gehandicapte vrouw de berg Olympus op en vervult haar levenslange droom” – (leestijd – 1 minuutje)

Niet iedereen wordt geboren met alle mogelijkheden van het leven.

Het begint voor iedereen niet zo makkelijk als dat voor een ander begint. Dan is het belangrijk om het beste er van proberen te maken.

Ook is het fijn dat er altijd wel mensen zijn die jou het leven makkelijker willen maken of jouw willen helpen bij het behalen van je dromen en doelen. 

griekse atleet
© Donna Briggs Talks | Foto 1/2 – (scroll verder)

Nadat Marios Giannakou, de 22-jarige biologie studente Eleftheria Tosiou ontmoette.

En hoorde van haar droom om de Olympus te beklimmen, wist hij wat hij moest doen. Zelf is Marios een ultra marathonloper.

Hij is erg goed conditioneel en is goed in shape. Eleftheria lijkt aan een beperking waarom zij niet alleen de Olympus zou kunnen beklimmen.

Daarom nam Marios haar op zijn rug en beklommen ze samen via deze weg de Olympus. Voor deze Griekse atleet is niets te gek, dat blijkt maar weer. 

griekse atleet
© Donna Briggs Talks | Foto 1/2 – (scroll voor video)

Voor Marios betekenen alle medailles en prijzen die hij tot nu toe heeft gehaald zo weinig, vergeleken met dit doel.

Dit doel heeft zoveel persoonlijke waarde voor Eleftheria. En daardoor is hij alleen maar blij dat hij daarbij kan helpen.

Hij is meer dan vereerd dat hij een deel uit mag maken van deze reis. Er is niets mooiers dan dromen en hij vindt het dat ook extreem belangrijk dat dromen in stand blijven.

Maar wat is er fijner dan een droom werkelijkheid maken. Hij helpt daar graag een handje bij. 

Auteur:
Nienke van Pelt

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Donna Briggs Talks | Griekse atleet

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts