Dit droom mini-huisje brengt klein leven naar nieuw hoogtes 🏠💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Dit droom mini-huisje brengt klein leven naar nieuw hoogtes” – (leestijd – 1 minuutje)

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun leven helemaal anders in te plannen.

Ze verkopen hun huis en laten een droom mini-huisje bouwen. Hierdoor worden hun kosten minimaal en hebben ze meer geld over om te spenderen aan leuke dingen, zoals reizen. 

droom mini-huisje
© Living Big In A Tiny House / droom mini-huisje

Hier zien we een leuk gezin bestaande uit Shaye, Tom en hun dochter Hazel.

In een eerdere video zijn de mensen van het YouTube-kanaal Living Big in A Tiny House langs geweest bij het gezin en dat was zeven jaar geleden.

droom mini-huisje
© Living Big In A Tiny House / droom mini-huisje

Toen woonde ze al in een klein huisje op wielen. Dit was een van de eerste video’s op het kanaal en de term ‘tiny houses’ was toen pas net geïntroduceerd.

Shaye en Tom hadden besloten om te gaan wonen in het kleine huisje en dat zag er toen al niet verkeerd uit, maar nu anno 2020 hebben ze een nieuw huis en in vergelijking met de oude is dat echt een enorme vooruitgang. 

 droom mini-huisje
© Living Big In A Tiny House / droom mini-huisje

Shaye heeft haar eigen bedrijf opgericht in het ontwerpen en bouwen van tiny houses en dat ze er goed in is, zien we aan het eigen huis.

Het kleine huis zit vol met hele slimme ontwerp ideeën en het is eigenlijk de kers op de taart.

droom mini-huisje
© Living Big In A Tiny House / droom mini-huisje

Door de jaren heen heeft ze enorm veel huizen ontworpen en dan kom je natuurlijk erg veel slimme dingen tegen, maar ook fouten.

In haar eigen huis heeft ze alle goede ideeën op een hoop gegooid en haar fouten weggelaten. 

Iedere ruimte in het huis wordt optimaal gebruik en alles aan het huis lijkt af. Bij het zien van de beelden ga je eigenlijk twijfelen waarom we allemaal zoveel ruimte nodig hebben. 

Het strakke ontwerp en de groene omgeving zorgen ervoor dat alles aan dit huis klopt.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Living Big In A Tiny House / droom mini-huisje

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts