Zoon houdt zich aan de belofte uit zijn kindertijd om de droomauto voor zijn vader te kopen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niets gaat er boven dan een hechte familieband.

In principe is familie alles dat je hebt en dat moet je dan ook koesteren. Niet iedereen heeft het geluk om in een fijne en liefdevolle familie op te groeien of überhaupt met familie.

droomauto-kopen

Daarom is het voor degene die dat wel kunnen, iets om te koesteren. In deze video zie je hoe een zoon zijn vader zeker koestert en hem een onwijs mooi cadeau geeft. 

Een zoon heeft in zijn jeugd een mooie maar grote belofte gedaan aan zijn vader. Hij heeft hem namelijk al die tijd gezegd dat hij de droomauto van zijn vader voor hem zou kopen.

En in dit filmpje zie je dat wonderbaarlijke moment. Je ziet hoe het moment is aangebroken, dat zijn zoon zijn belofte kan nakomen.

droomauto-kopen-2

In deze video overhandigt de jongeman de droomauto aan zijn vader. En zijn vader kan het overduidelijk niet geloven.

Hij barst in tranen uit zodra hij de auto ziet en kan zijn emotie niet meer in bedwang houden! 

Hij had natuurlijk nooit gedacht dat zijn droom ooit uit zou komen.

Een belofte van zo lang geleden, hij had nooit durven dromen dat die echt zou uitkomen! Hij kan haast niet stoppen met huilen en blijft zijn zoon diep omarmen!

Logisch ook natuurlijk, want ja hoe kan je iemand zo bedanken. Zo’n groot cadeau! Maar weet je, die man heeft al die jaren voor zijn zoon gezorgd. Dit is een mooi teken voor waardering. 

Beeld Autoriteit: MrReaper | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts