Zoon deelt oprecht verhaal over opvoeding door vader met het Syndroom van Down: ‘Ik kan niet trotser zijn’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ook worden er op deze mensen geboren met een beperking of aandoening. Ondertussen zijn we zover, dat ook deze mensen bijna volledig geaccepteerd worden in de maatschappij.

Dit zorgt ervoor dat deze mensen niets hoeven te missen en in principe ook alles kunnen wat zij maar willen, binnen bepaalde richtlijnen dan. In deze video zie je bijvoorbeeld hoe een man met downsyndroom zijn eigen zoon opvoedt. opgevoed-worden-2

Eén jongeman uit Syrië had een werkelijk unieke ervaring toen hij opgroeide, zijn vader had namelijk het syndroom van Down. Ondanks deze beperking, is zijn vader erin geslaagd om hem op te voeden.

Het Midden-Oosten is een moeilijke plek om te leven voor mensen met special needs. Jad Issa, een Syrische burger, heeft het syndroom van Down. Maar dit weerhield hem er niet van om de liefde van zijn leven te ontmoeten en kinderen met haar te krijgen.

Hiermee liet hij dus zien dat hij alle stereotypen kon doorbreken over mensen met down. 

opgevoed-worden

Zijn zoon is onwijs trots op zijn ouders. Niet alleen op zijn vader maar uiteraard ook op zijn moeder. Beide ouders hebben er voor gezorgd, waar hij tot op de dag van vandaag is.

Ze hebben hem onwijs gesteund door alle jaren heen en dat heeft geleid tot het feit dat hij nu dokter is geworden. Hij zegt dat ondanks dat zijn vader wat anders is dan anderen, hij niets tekort is gekomen en een onwijs goede band heeft met zijn vader.

Dit vinden wij nou echt prachtig om te zien en zijn dan ook hierdoor geraakt 

Beeld Autoriteit:Positive | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts