Hardloopster blijft ongelooflijk kalm tijdens ontmoeting met gigantische zwarte beer


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Hardloopster blijft ongelooflijk kalm tijdens een ontmoeting met een gigantische zwarte beer”

Hier is het enge moment te zien waarop een gigantische zwarte beer naar een vrouwelijke jogger uithaalt als ze aan het hardlopen is langs een populaire wandelroute. 

Op de beelden is te zien hoe de beer uit het niets uit de struiken tevoorschijn komt, terwijl de doodsbange vrouw ter plekke bevriest.

Het dier komt voorzichtig naar de vrouw toegelopen en zij laat het allemaal maar over haar heen komen, maar vreest heel terecht wel voor haar leven.

gigantische-zwarte-beer-2

De beer raakt de vrouw uit nieuwsgierigheid aan door uit te halen naar haar, gelukkig schrikt hij van de vrouw en rent hij uit reactie een klein stukje weg. Vervolgens komt de beer weer naar de vrouw toe, maar ziet ze een moment om weg te rennen en gaat er vandoor. 

De beelden zijn geschoten door een wandelaar, genaamd Sam Abdullah, op het populaire Coquitlam Crunch pad in British Columbia in Canada op 29 augustus 2020. Hoewel Sam niet in de levensbedreigende situatie zat, kon hij de spanning goed voelen.

Hij probeerde naar de beer te schreeuwen in de hoop dat de vrouw op die manier kon ontkomen. 

gigantische-zwarte-beer

Het feit dat de vrouw door het oog van de naald is gekropen blijkt uit het feit dat er enkele dagen voor dit incident een moeder is dood gescheurd door zwarte beer, terwijl haar 9-jarige zoontje stond toe te kijken. Ook dit gebeurde in Canada. 

De parkwachters van het gebied hebben aangeraden aan de mensen om erg waakzaam te zijn en veiligheidsmaatregelen te treffen. Ze raden het zelfs af om het pad te bewandelen, omdat het veel gevaar met zich meebrengt.

Daarnaast verzoeken ze de wandelaars om iedere activiteit van beren te melden, zodat mensen extra gewaarschuwd kunnen worden of gebieden afgezet kunnen worden. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Sun

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts