‘Man met stalen ballen’ ziet gigantische bruine beer onder zijn veranda en jaagt hem weg


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Beren zijn onwijs mooie maar grote dieren. Ook kunnen zij natuurlijk enorm gevaarlijk zijn!

Het zijn beesten die je niet zo 1,2,3 zal tegenkomen, maar dat geldt natuurlijk voor in Nederland.

gigantische-bruine-beer-2

In het buitenland zal je die beesten veel sneller tegenkomen. Denk dan bijvoorbeeld aan Amerika of Canada. 

In deze video zie je hoe een man wel een hele bijzondere ontdekking doet onder zijn veranda.

Je ziet namelijk hoe hij een hele grote bruine beer filmt die daar een plekje heeft gevonden en zich lekker heeft neer genesteld.

Zo zie je maar weer dat beren ook de grenzen opzoeken. Maar deze man heeft natuurlijk liever niet dat hij zijn plekje onder de veranda gaat maken.

Daarom probeert hij het beest weg te jagen en met succes! In het laatste gedeelte van de video is te zien hoe het beest op de vlucht slaat voor de man. 

gigantische-bruine-beer

Het moet ook een hele verrassing zijn geweest, toen het beest opeens zo dicht bij het huis was.

Zoals je kan zien in de video ligt er overal wat kinderspeelgoed, dit betekend dus dat er zeker kinderen aanwezig zijn in het huis.

Die gigantische bruine beer maakt het dat voor hen natuurlijk extreem gevaarlijk. Logisch dat de man het dier zo snel weg wilde hebben.

Nou gelukkig is dat hem gelukt en zie je het beest weer het bos in redden. We hopen wel dat het dier een ander fijn plekje heeft kunnen vinden om uit te rusten!

Beeld Autoriteit: Deep Bush Survival | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts