Koppel heeft een bruine beer als huisdier en ze gaan dagelijks gezellig aan het ontbijt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Koppel heeft een bruine beer als huisdier en ze gaan dagelijks gezellig aan het ontbijt”

De bruine beer is een van de meest kenmerkende dieren voor Rusland. Door zijn enorme kracht en veerkracht vertegenwoordigd deze jager heel goed het karakter van dit land. Ze doen niets liever dan jagen op prooien, maar deze beer heeft het heel anders getroffen. bruine-beer-als-huisdier-2

Dit is Stepan, een gedomesticeerde beer die woont bij zijn baasjes Svetlana en Yuriy Panteleenko in Moskou. Svetlana en Yuriy adopteerden Stepan toen hij nog maar een welpje was van 3 maanden oud. Hij werd in het bos gevonden door een aantal jager en hij was in een hele slechte toestand.

Daarom besloten Svetlana en Yuriy het dier te verzorgen, maar uiteindelijk ontstond er zo een sterke band dat hij nooit meer is weggegaan. 

Inmiddels is Stepan 23 jaar oud en heeft hij eigenlijk niets meer weg van een gevaarlijke beer. Het is eigenlijk een hele schattige teddybeer die in huis helpt met de planten water geven en daarnaast niets liever doet dan televisie kijken met Svetlana en Yuriy.

bruine beer als huisdier

Mensen vertrouwen het niet om zo een grote beer in huis te nemen, omdat het toch een wild dier blijft. Svetlana en Yuriy geven aan dat hij helemaal niets van agressiviteit in zich heeft en nog nooit heeft gebeten in al die jaren. Als wij Stepan zo zien zitten, geloven wij dat direct. Dit is nou eenmaal het leven van de beer en hij weet niet anders. 

In het huis komt Stepan helemaal niets tekort, want hij krijgt iedere dag ruim 25 kilogram aan vis, groenten en eieren. Het is zo mooi om te zien hoe ze hem behandelen, want het lijkt net een mens. Hij houdt ook van voetballen en acteren in films en fotoshoots.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Channel 4

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts