Hij gaat wanhopig de zee in om het leven te redden van zijn vrouw die werd gevangen door een haai


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Hij gaat wanhopig de zee in om het leven te redden van zijn vrouw die werd gevangen door een haai”

Dieren kunnen onwijs onvoorspelbaar zijn. En dan hebben we het met name over wilde dieren! Je weet niet waar en op welk moment ze ergens vandaan komen.

Ben je in een gebied waar ze überhaupt aanwezig kunnen zijn, wees dan ook extra alert! Ongeluk zit namelijk in een klein hoekje… 

gevangen-door-een-haai-2

Mark Rapley en zijn vrouw Chantelle Doyle waren aan het surfen voor de kust van Australië toen een grote witte haai Doyle aanviel en haar been vastpakte.

Mark wist het beest uiteindelijk van Doyle af te krijgen, doordat hij de witte haai maar bleef slaan. Uiteindelijk heeft het beest los gelaten, maar hij heeft zeker zijn sporen achtergelaten…

Chantelle is naar het ziekenhuis gehaast, waar zij gelukkig verder wordt geholpen. Iedereen is vooral blij dat Mark het voorval op tijd spotte, want het had zo anders af kunnen lopen. 

gevangen-door-een-haai

Mark zag namelijk dat Chantelle eigenlijk het water in werd gezogen. En gelijk had Mark door dat het foute boel was.

Hij peddelde direct haar kant op en zag dat ze gevangen was door een haai. Hij begon op het beest in te slaan van bovenaf en gaf een paar slagen in zijn lever.

Dit heeft het er uiteindelijk toe laten doen, dat het beest heeft losgelaten. Chantelle is gebeten in haar been en is naar het ziekenhuis gehaast. Hier zal zij verder worden behandeld, maar gelukkig zal zij het wel redden!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ABC News

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts