Man legt met zijn camera vast hoe hij een babyhaai redt die is aangespoeld tussen zeewier


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze man liep over het strand en stuitte op tegen iets bijzonders, namelijk: een kleine babyhaai! Ook wel een dogfish genoemd.

Dit dier lag veel te ver van de echte zee vandaan en was beland in een ‘side pool’. Tussen het zeewier en te ondiep water.

Hij besloot daarom het beest op te pakken en langzaam maar zeker naar de zee te werken.

Dit deed hij door constant even te stoppen bij een side pool, zodat het beest niet uitdroogt. Hij noemde het beestje Doggy omdat hij ook wel dogfish wordt genoemd. kleine babyhaai aangespoeld

Nadat hij de echte zee had bereikt, zag hij hoe Doggy de zee gelukkig weer in trok. Dat is de plek waar die thuishoort, waar die gelukkig is en waar die zal overleven.

Niet in een of andere side pool! Goed dat de man zo oplettend was, want andere mensen hadden er waarschijnlijk zo langs gelopen.

Veel mensen valt het niet eens op, door al dat zeewier! Wat zou jij doen als je zo’n kleine babyhaai had gezien?

Had je het beestje dan geholpen? Of toch maar laten liggen? Zodra je er verstand van hebt, zou je in principe natuurlijk altijd kunnen helpen!

Vond je dit ook een heldhaftige actie? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts