Moeder komt oog in oog ​​met 2,5 meter lange haai


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Moeder uit Florida komt oog in oog te staan ​​met 2,5 meter lange haai”

Soms gebeuren er dingen die je niet verwacht. Dat kan goed of juist slecht zijn. Soms kom je oog in oog te staan met een dier, dat je liever niet hebt.

Dat gebeurde ook in deze video, wanneer een moeder uit Florida oog in oog komt te staan met een haai in het water.

25-meter-lange-haai-2

De moeder Iso Michado uit Florida kwam onlangs oog in oog te staan met een haai toen zij het water in plonste in de Bahamas. Zij was heerlijk met haar familie aan het ontspannen op vakantie op het eiland.

In de video zie je hoe zij van een opblaas glijbaan afglijdt en zo het water in springt. Niet wetende, dat ze vlak naast een haai beland. Haar zoon Anthony zag het direct en vertelde zijn moeder kalm te blijven.

Hij wist zelf ook niet goed wat hij moest doen, maar dit was zijn directe reactie op het voorval. Deze 2,5 M lange haai is niet niks.. 

25-meter-lange-haai

Iso reageerde heel rustig op het voorval. In eerst instantie had zij niet eens door, dat de haai op haar af kwam.

Zij had haar zoon namelijk ook niet horen roepen. Toen zij doorhad dat de haai haar buurt op kwam, kreeg zij het voor elkaar om rustig te blijven. Ze zwom een beetje naar achter, wat ervoor zorgde dat de haai ook weer zijn eigen weg op ging.

Hij liet Iso met rust en zwom weg. Iso heeft onwijs veel geluk gehad, want deze haai van 2,5 M wil je liever niet boos zien! Iso zelf doet het allemaal niet zoveel en zij is vooral op good vibes en plezier maken. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts