Grote witte haai zweeft 4,5 meter hoog in de lucht, het hoogste ooit gezien en vastgelegd op video


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd: 2 Minuten – Grote witte haai zweeft 4,5 meter hoog in de lucht, het hoogste ooit gezien en vastgelegd op video

Dieren zijn soms onwerkelijke dieren. Van sommige dieren kan je je haast niet voorstellen dat ze ook leven. Ze leven in zo’n andere wereld, waar wij mensen eigenlijk niets of weinig vanaf weten. In deze video zie je hoe een bizar grote witte haai op een hele bijzondere manier wordt vastgelegd op camera. grote-witte-haai-3

Een grote witte haai is vastgelegd op camera terwijl hij wel 4,5 meter in de lucht lijkt te zweven. Veel mensen hebben ondertussen al geprobeerd om dit dier vast te leggen op camera, maar niet met al te veel succes.

Maar toch is het Chris gelukt met zijn sleep camera in Seal Island, Zuid-Afrika. Hier kwam hij het beest tegen en wist hij hem vast te leggen terwijl hij een sprong maakte. Hierdoor lijkt het alsof de haai 4,5 meter hoog in de lucht zweeft. Chris noemt het zelf het plaatje dat iedereen wel zou willen hebben! 

grote-witte-haai

Het is wel heel toevallig dat het Chris wel is gelukt om het beest op beeld te krijgen. Veel andere experts hebben geprobeerd om de grote witte haai op beeld te krijgen, maar zonder succes.

Zij hebben het in de nacht geprobeerd en doormiddel van een drone, maar zoals we al hebben gezegd zonder succes. Chris is onwijs trots op zijn geschoten plaatje en snapt wel waarom deze foto zo is doorgebroken. Wie is nou geen fan van dit plaatje denkt hij! Neem vooral zelf een kijkje, dan weet je waarom Chris er zo’n fan van is.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Celebs Today

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts