Babyolifant gered van de dood en wil de zijde van de redder niet verlaten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Babyolifant gered van de dood wil de zijde van de redder niet verlaten”

Niet ieder beestje krijgt het leven dat zij verdienen. Vaak worden dieren nog mishandeld of gebruikt voor de verkeerde doeleinden.

Vreselijk is dat om te zien! Maar gelukkig zijn daar nog mensen die het leven van een dier wel goed willen maken en hier dan ook voor strijden.

geredde-babyolifant-2

In deze video maak je kennis met Roxy een vrouw die mishandelde en wees dieren opvangd in haar opvang.

Roxy doet dit al voor meer dan 20 jaar! Je ziet hier hoe zij een babyolifant heeft gered uit het wild. In deze opvang krijgt dit dier de kans op het leven dat die verdiend. Ook zie je hier een giraf en verschillende andere dieren die ook zijn gered en die Roxy onderdak biedt.

De babyolifant is gered door Roxy omdat die bijna verdronk! Hij was bezig met het oversteken van een rivier, waarin hij vast kwam te zitten, het beestje overleefde het nog maar net. 

geredde-babyolifant

De geredde baby olifant was ook broodmager toen Roxy hem aantrof. Hij had zwaar ondergewicht en het ging niet goed met hem.

Gelukkig was Roxy daar en nam zij hem mee in huis. Hier kreeg de olifant het leven dat hij verdiende. Hij groeit, krijgt liefde en aandacht en zit lekker in zijn vel! Dit is zoals het hoort!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: BBC

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts