Olifanten rennen om ​​nieuw geredde baby olifant te begroeten die bij het toevluchtsoord is aangekomen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuut: “Olifanten rennen om een ​​nieuw geredde baby olifant te begroeten die bij het toevluchtsoord is aangekomen”

Wanneer je voor het eerst in een nieuwe groep terechtkomt is het altijd erg spannend. Op dat moment is er niets lekkerders dan binnen te komen met een warm onthaal, want vanaf dat moment weet je dat je daar goed zit. 

baby-olifant-te-begroeten-2

Dok Geaw is een olifant van een jaar en negen maanden oud. Het diertje heeft in zijn jonge leven al heel veel meegemaakt. Allebei de ouders van Dok Geaw zijn komen te overlijden en daarom is hij nu een wees.

Het leven voor deze olifanten is erg lastig en vaak belanden ze in de handen van mensen die slechte bedoelingen met de dieren hebben. Vaak worden ze gebruikt om geld te verdienen en worden ze enorm slecht behandeld. 

baby-olifant-te-begroeten

Dok Geaw heeft geluk, want hij is gered door mensen van Elephant Nature Park in Thailand. In dit park kunnen olifanten in een grote omgeving leven, maar ze staan wel onder bescherming en toezicht van mensen.

Het park heeft een grote groep olifanten die heel erg aardig blijken te zijn.

Op deze beelden is de eerste ontmoeting tussen Dok Geaw en de groep olifanten te zien. De weesolifant realiseert zich bij aankomst niet dat hij op het punt staat begroet te worden door een hele kudde olifanten.

Je hoort de kleine olifant enorm veel geluid maken van opwinding, want eindelijk gaat hij voelen hoe het is om geliefd te zijn. 

Het is heel mooi om de kudde olifanten naar het hok van Dok Geaw te zien rennen. Als ze er eenmaal aankomen, duwen ze allemaal hun slurf door het hek heen om de baby olifant te begroeten. Ze zijn allemaal enorm opgewonden om het nieuwe lid van de familie te zien, fantastisch!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: elephantnews

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts