Hongerige olifant eet plastic, terwijl hij zich door het afval waadt van toeristen op zoek naar voedsel


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Hongerige olifant eet plastic, terwijl hij zich door het afval waadt van toeristen op zoek naar voedsel”

Het is simpelweg vreselijk om te zien, waar het af en toe heen gaat met de wereld.

Qua afval blijft het zich allemaal maar opstapelen. De vervuiling wordt alleen maar erger en erger. Het wordt zelfs zo erg, dat de dieren er ondertussen ook zeker aan lijden. In deze video maak je kennis met zo’n geval. hongerige-olifant

In Sri Lanka waant een hongerige olifant zijn weg door al het afval. Hij is op zoek naar voedsel, die hij haast niet kan vinden. Door al het afval is het voedsel haast niet te vinden voor hem en dit leidt tot vreselijke gevolgen voor het dier zelf.

Hij heeft daarom hierdoor plastic gegeten en dat hoort natuurlijk helemaal niet! Het afval in Sri Lanka gaat zijn tol eisen, en dat wat maar al te goed duidelijk in deze video. Het voedsel voor de olifanten en de andere dieren is hierdoor niet te vinden en hierdoor zijn de beesten genoodzaakt om het plastic te eten.. 

hongerige-olifant-2

Dit is overduidelijk niet goed voor die beesten. Dit kan leiden tot verschillende falen, maar ook zelfs tot het overlijden van dieren.

Zodra je zelf de video bekijkt, zie je dat we het niet zomaar hebben over stapels ‘plastic’, het gaat eigenlijk over hele bergen. Het zijn nogal schokkende beelden, ook zodra je de hongrie olifant ziet op zoek naar het niet vindbare voedsel.

Het is hartverscheurend om te zien en wij hopen dan ook oprecht dat de omstandigheden snel zullen verbeteren voor de dieren.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CGTN

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts