Mensen feesten op straat aangezien de avondklok van 22.00 uur pubs en bars sluit 😲😰


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het filmpje van de oproer op straat staat onderaan:

Feesten op straat komt steeds vaker voor na avondklok 22:00 voor pubs en bars – (leestijd – 1 minuutje)

Het is natuurlijk een rare periode waarin we nu leven.

Er zijn verschillende maatregelen, waar we nu mee te maken hebben. Maatregelen die ervoor moeten zorgen dat we zo snel mogelijk weer terug naar ons oude leven kunnen!

Het is dan wel de bedoeling dat iedereen zich hieraan houdt, helaas lijkt dat nog niet voor iedereen te lukken. 

feesten-op-straat-2
© Ashley Kirk / Feesten op straat

Inwoners over de hele wereld zijn namelijk boos.

Dit komt door het feit dat veel landen nu een avondklok hebben ingesteld. Dit houdt eigenlijk in dat de café’s en restaurants sluiten om een bepaalde tijd.

Dit zou ervoor moeten zorgen dat minder mensen besmet zullen raken met het coronavirus.

Veel mensen vinden dit complete onzin en uiten hun woede dan ook in deze video. Je ziet veel mensen met elkaar op een kleine oppervlakte staan, nadat alle pubs zijn gesloten! 

feesten-op-straat
© Ashley Kirk / Feesten op straat

Het is bekend dat veel besmettingen plaatsvinden in de zorg en in verzorgingstehuizen, niet in de horeca.

Maar toch is de horeca die er het zwaarste aan onderdoor gaat. Mensen zijn dat zat in deze video en laten dat aan alle kanten merken.

Ze verzamelen met z’n alle op een groot plein. Het is waarschijnlijk lang geleden, dat je zoveel mensen bij elkaar hebt gezien!

Voor nu is het belangrijk om je toch aan de voorgeschreven maatregelen proberen te houden, het is niet makkelijk, maar ze zijn er niet voor niets!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Sun

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts