Man die bijna al zijn vingers verloor vanwege het coronavirus, waarschuwt voor de ernst ervan


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Man die bijna al zijn vingers verloor vanwege het coronavirus, waarschuwt voor de ernst ervan”

COVID-19 is het virus, waar we deze tijd mee hebben te kampen. Het is simpelweg iets vreselijks.

We zijn ondertussen al veel mensen verloren aan dit virus. Dit komt mede doordat niet iedereen het even serieus neemt… Helaas heeft dat ernstige gevolgen. De man in de volgende video wil iedereen waarschuwen voor COVID-19. 

vingers-verliezen-2

Gregg Garfield is de man die twee maanden lang in het ziekenhuis heeft gelegen. Hij heeft twee maanden doorgebracht in het ziekenhuis in Burbank.

Hier werd hij behandeld voor het coronavirus. Hij wil zijn verhaal delen, als waarschuwing van anderen. Dit komt doordat hij ernstige complicaties heeft opgelopen. Hij heeft namelijk zijn meeste vingers moeten laten amputeren.

Dat zijn dus zeker ernstige gevolgen van het virus. En Gregg doet nu zijn verhaal. Hij vindt dat niet genoeg mensen, het virus daadwerkelijk serieus nemen. En daar zou verandering in moeten komen volgens hem. 

vingers-verliezen

Gregg had maar 1% kans op overleven. Hij heeft het virus opgelopen tijdens een ski-trip in Italië. Gelukkig is hij nog onder ons, alleen zonder vingers. Hij heeft veel steun gehad aan zijn vriendin en zus.

Die zijn nooit van zijn zijde geweken. Hij heeft zoveel falen gehad in zijn lichaam. Denk aan: nierfalen of leverfalen. Gelukkig heeft hij die allemaal overwonnen en kreeg hij beetje bij beetje weer zijn eigen lichaam terug.

Het heeft alleen zijn vingers mogen kosten. Vreselijk voor hem is dat, maar gelukkig is hij nog onder ons!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts