Man die streed tegen Coronavirus ontvangt 934.000 euro ziekenhuisrekening


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Man die streed tegen Coronavirus ontvangt 934.000 euro ziekenhuisrekening”

Het coronavirus is het virus dat op dit moment heel de wereld in de ban heeft.

Alles draait om covid-19 en het normale leven is ineens allemaal niet meer zomaar. Gelukkig zijn er al enkele mogelijkheden om om te gaan met dit probleem, maar toch ruim je daar niet alle problemen mee uit de weg. En de man in deze video weet dat maar al te goed!

hoge-ziekenhuisrekening

Michael Flor is tot nu toe de langst opgenomen COVID-19-patiënt. Hij heeft minsten 62 dagen verbleven in het ziekenhuis.

Hij kwam zo dicht bij de dood dat een verpleegster een telefoon tegen zijn oor hield terwijl hij samen met zijn familie afscheid nam. Een hartverscheurende situatie!

Gelukkig heeft Flor het virus overwonnen, maar daar blijft het niet bij… Nu is de 70-jarige Flor namelijk getroffen door een ziekenhuisrekening die hem bijna een hartaanval bezorgde: van bijna een 1 miljoen euro! 

hoge-ziekenhuisrekening-2

“Ik voel me schuldig over het overleven”, zijn de enige woorden die Micheal uit kan spreken.

Kijkend naar de ongelooflijke hoge kosten van dit alles, draagt ​​zeker bij aan de schuld van die hij heeft.

Hij wil namelijk zijn dierbaren niet nog meer belasten. Het is al zo’n moeilijke tijd voor iedereen geweest en dan ook nog zo’n torenhoge ziekenhuisrekening.

Je kan natuurlijk niet verwachten van een man van 70 jaar oud, dat hij dit nog kan betalen. Van niemand niet! Tuurlijk zijn er kosten aangebonden, maar niemand kiest er voor om besmet te raken! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts