Surfer met coronavirus wordt door ambtenaren in ‘hazmat-pakken’ van het strand gesleept


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Surfer met coronavirus wordt door ambtenaren in hazmat-pakken van het strand gesleept”

COVID-19 is ondertussen misschien wel het bekendste begrip geworden van 2020. Iedereen wordt met dit virus geconfronteerd en probeert haar of zijn weg hier nog in te vinden.

De gehele samenleving is natuurlijk aangepast met daarbij iedereen zijn levensstijl. En dan praten we niet over de voordelen, jammer genoeg.besmet-met-coronavirus

Hoewel dit een moeilijke periode is voor iedereen, is het wel belangrijk dat we ons aan de voorgeschreven maatregelen houden. Maar niet iedereen is het daar mee eens… 

Een vrouw in San Sebastian is namelijk naar verluidt positief getest op COVID-19. Deze vrouw moest net zoals iedereen die positief is getest bij haar thuis worden geïsoleerd.

Maar deze vrouw leek daar maling aan te hebben. Zij werd namelijk gespot op het strand van La Zurriola in San Sebastian, terwijl zij aan het surfen was. Hierdoor werd zij dan ook maandag door politieagenten in beschermende pakken gearresteerd op het strand.

besmet-met-coronavirus-2

Zo zie je maar, dat iedereen anders omgaat met de situatie. Maar zodra je andere mensen in gevaar brengt, is het inderdaad belangrijk dat de autoriteiten ingrijpen. 

Het is belangrijk dat we juist nu een beetje extra aan een ander denken. Je hoeft natuurlijk niet heel je leven om te gooien, maar zodra je positief wordt getest, is het meer dan netjes om je aan de voorgeschreven maatregelen te houden! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Ruptly

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts