Eindelijk: ‘Eenzaamste olifant ter wereld’ krijgt toestemming om dierentuin te verlaten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “De eenzaamste olifant ter wereld krijgt toestemming om de dierentuin te verlaten voor een beter leven”

Ook dieren kunnen zeker eenzaam zijn. Soms wordt dat een beetje vergeten en wordt het welzijn van de dieren helaas niet voorop gesteld.

Toch is het zeker belangrijk om dit in achting te nemen en hier voldoende rekening mee te houden. In deze video maak je kennis met de eenzaamste olifant ter wereld, maar daar komt snel verandering in! 

eenzaamste-olifant-ter-wereld Kaavan de olifant werd de ‘eenzaamste olifant ter wereld’ genoemd.

Dit komt omdat hij al meer dan 35 jaar verblijft in een Pakistaanse dierentuin. Maar nu heeft hij dankzij activisten een gezondheidscheck gekregen en zal hij afreizen naar een opvang.

Hier zal hij eindelijk de liefde en aandacht krijgen die hij verdient. Ook zal Kavaan weer onder andere dieren komen.

Dit zal vooral goed zijn voor zijn eigen ontwikkeling. Ook voor dieren is het natuurlijk gewoon belangrijk om onder hun eigen soort te komen! 

eenzaamste-olifant-ter-wereld-2

Door zijn gezondheidscheck werd het duidelijk dat het niet meer verantwoord was voor Kavaan om in de dierentuin te verblijven.

Fijn dat hier ook een gehoor aan werd gegeven.

Nu krijgt hij ein-de-lijk het leven wat hij nog verdient. Na 35 jaar lang lijden, is dit wel het minste wat ze voor hem kunnen betekenen!

Na de verzorgers zo te zien spreken, gaan wij er wel vanuit dat Kavaan op een goed plekje terecht komt ondertussen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Animal And Pet World

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts